Je Listoora-account verwijderen

Laatst bijgewerkt

Concept. Deze tekst is nog niet definitief.

Deze pagina gaat over de Listoora-app van Renwo labs. Je kunt je account en alles erin verwijderen, met of zonder de app.

In de app

  1. Tik op je profielfoto op het startscherm om ‘Settings’ te openen.
  2. Tik op de accountregel (je foto en naam).
  3. Tik op ‘Delete account’ en bevestig.

Je account en lijsten worden verwijderd. Lijsten die je deelt, blijven bestaan voor de anderen.

Zonder de app

Stuur een e-mail naar hi@listoora.com met als onderwerp ‘Mijn account verwijderen’. Stuur hem vanaf het e-mailadres van het Google- of Apple-account waarmee je hebt ingelogd, zodat we weten dat het account van jou is. We antwoorden naar hetzelfde adres en verwijderen het account binnen 30 dagen.

Een account waarmee je nooit hebt ingelogd, heeft geen e-mailadres en kan dus niet op deze manier worden verwijderd. Er staat niets in waaruit blijkt wie je bent, en het wordt vanzelf verwijderd als de app 12 maanden niet is geopend (na 30 dagen als je er nooit iets in hebt gemaakt). Wil je het eerder verwijderen, log dan in de app in met Google of Apple en verwijder het account daar.

Wat wordt verwijderd

  • Het account en het inloggen met Google of Apple
  • Je naam en profielfoto
  • Alle lijsten en items die van jou zijn
  • Je lidmaatschap van lijsten die anderen met je hebben gedeeld
  • De gebruiksgebeurtenissen uit de bèta

Een gedeelde lijst die van jou is, wordt niet verwijderd voor de anderen. Hij gaat over naar het lid dat er als eerste bij kwam, met de items ongewijzigd.

Wat wordt bewaard

Niets waaruit blijkt wie je bent. Als je ons hebt gemaild, verwijderen we die e-mail zodra de verwijdering is afgerond.